(Thai) Buddha mediterend Vrede/Harmonie XL

Prachtige zilverlook - uit kunststof vervaardigde - mediterende Vrede/Harmonie (thai) Buddha. Hoogte: 60cm. Breedte: 50cm. Niet zwaar! Een aanwinst voor elk interieur. Deze Buddha komt uit Azië en is gestoeld op het levensbeschouwelijke boeddistisch geloof (zoeken naar verlichting en geluk; en de bevrijding uit de cirkel van wedergeboortes door het volgen van de door Buddha onderwezen 'middenweg'). Bijzonder om te geven voor een ander maar ook voor jezelf.

De bloemen op de foto zijn voor de sfeer en zijn niet inbegrepen. Uiteraard kun je deze bloemstukken ('biedemeier') uiteraard wel afzonderlijk via deze webshop aanschaffen. 

Kiest u voor een kaartje bij deze Buddha? De door u ingevoerde tekst wordt dan handmatig overgeschreven door Van der Voort. Voer de tekst (maximaal 40 woorden!) in op deze pagina onderaan. U heeft de keuze uit een BASIS (neutraal+klein) kaartje welke kosteloos is; of u kiest voor een LUXE kaartje (met thema): 2,95 Euro. Geef altijd aan welke keuze u maakt qua kaartje (dat kunt u hieronder aangeven).

Kaartje erbij?
Kaartje erbij?
Nee, geen kaartje + € 0,000.00
Ja, luxe kaartje + € 2,952.95
Ja, basis kaartje (neutraal+klein) + € 0,000.00
159,00
in winkelwagen