Bloem & Lifestyle

Sinds 2000 een begrip in de Aker van Amsterdam Nieuw-West en omstreken. Top-bloemen-adres in Amsterdam (Westgaarde, De Aker, Osdorp) voor uw rouw-en trouwarrangementen. V/d Voort Bloem & Lifestyle is een exclusieve bloemen en woonaccessoires zaak, gespecialiseerd in het maken van trouw- en rouw-arrangementen.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een ruim assortiment aan bloemen en planten. Met name de kwaliteit en versheid van de bloemen is bij ons gewaargeborgd; wij de bloemen kopen zelf enkele keren per week rechtstreeks bij de bloemenveiling Aalsmeer (Flora Holland) in. Dus voor al uw snijbloemen, boeketten, bruidsarrangementen en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres!

Gaat u trouwen?
Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. Naast een prachtige jurk en een strak pak, een geweldige locatie, een overheerlijke taart, sfeervolle live muziek en een liefdevolle familie, mag een prachtig bruidsboeket niet missen. Versier de auto, kerk of feestlocatie met de prachtigste boeketten; geheel in uw smaak samen te stellen.

Moet u afscheid nemen van een overleden dierbare?
Wanneer u een dierbare verliest belandt u al snel in een drukke/zware periode waar veel zaken geregeld moeten worden. Bij Voort bloemen staan wij klaar voor een persoonlijk gesprek, waarin wij samen bekijken welk arrangement het beste aansluit bij uw gevoel en wensen. Bel voor een afspraak tijdens onze winkelopeningstijden naar: 020 667 3301.

Heeft u een eigen bedrijf?
Vergeet dan nooit uw personeel! Laat ons weten wanneer uw personeel jarig is en wij zorgen voor de rest! Of heeft u binnenkort een belangrijke vergadering? Fleur de ruimte op met verse bloemen en prachtige boeketten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het is bekend; geluk zit ook in het geven van een mooi boeket! En bij ons is het aanbod zeer ruim. Grijp dus uw geluk; kom binnen in de winkel en geniet van tijdloze boeketten, de grote verscheidenheid aan originele accessoires (bijvoorbeeld vazen, buddahs, leuke kadootjes of geurstokken) en wordt elk seizoen verrast. Maak elke gelegenheid extra bijzonder en neem gerust een kijkje op deze website voor ons aanbod. Indien u ons wilt bereiken kan dit via onze contactpagina of via info@bloemsierkunstvandervoort.nl. Uiteraard kunt u ons voor spoedbestellingen altijd bellen via 020 667 3301 tijdens onze winkel-openingstijden.