Over

To our valued foreign visitors: with pleasure we'll deliver your FLOWER-arrangements in Amsterdam; just call +31 (0)20 667 3301! Or request for your subscription/flower delivery - e.g. every week - at your own home or at your office in Amsterdam! Remember: flowers will color your day! Or feel free to sent an email for any flower-topic: info@bloemsierkunstvandervoort.nl

*** We are happy to be mentioned at flowerdelivery-reviews.com (worldwide classification of topshop flowershops!) *** We are happy to be mentioned at bestfloristreview.com! ***

Welkom bij Van der Voort - bloem & lifestyle: echte Amsterdamse bloemenmakers sinds 2000! Verschillende malen per week vullen wij onze winkel met een uitgebreid aanbod verse bloemen en planten die wij in eigen beheer inkopen op de veiling van Aalsmeer/Flora Holland. Van der Voort is met name bekend geworden door een constante levering van hoog kwalitatieve én creatieve rouw- en trouwarrangementen. Bij uw bezoek aan onze winkel vindt u behalve een grote variatie aan verse en bijzondere bloemen ook standaard een ruime keuze aan boeketten; maar met evenveel plezier creëren wij ter plekke voor u een prachtboeket naar uw eigen smaak! Het assortiment in de winkel aan de Pieter Calandlaan is breed - naast interieuraccessoires zoals bijvoorbeeld vazen en kandelaars -  vindt u ook een ruime keuze aan heerlijke geuren (kaarsen, sachets en diffusers), interieurverlichting, bijzondere kaarsen of topkwaliteit chocolade bonbons (private label). Kom gerust zelf eens langs!

Behalve zelf ophalen in de winkel is het mogelijk dat wij uw bestelling de volgende dag gaan bezorgen in Amsterdam of de omliggende gemeenten (d.w.z.: Amstelveen, Halfweg, Badhoevedorp, Landsmeer, Lijnden, Zaanstad en Zwanenburg). De actuele bezorgkosten ziet u bij het afrekenen (afhalen in onze winkel is natuurlijk gratis).

Of u nu op zoek bent naar een bruidsboeket, een rouwboeket of wilt u een mooie bos bloemen of een pracht plant voor de verjaardag van een dierbare aan de deur laten bezorgen; bij ons zult u vinden wat u zoekt. Of we maken wat u zoekt, geheel volgens uw eigen specifieke wensen, en altijd met direct van de veiling ingekochte, verse bloemen. 

Heeft u specifieke wensen voor het samenstellen van uw boeket, abonnement en/of (t)rouw-arrangement bel dan naar 020-6673301 (ma t/m zaterdag van 8.30-18.00 uur) en in samenspraak met een van de experts van Van der Voort laten we uw prachtboeket ontstaan.

Van der Voort is sinds november 2018 ook een verkooppunt van geurlijn NOTES in Amsterdam. Kom langs in de winkel en beleef de geursensatie van NOTES.

Milieu: Door ondermeer het afval bij Van der Voort op een effectieve wijze te scheiden dragen ook wij - op een bescheiden wijze - positief bij aan de omgeving waarin wij werken en leven.