Rouwarrangement ster 'Rode Rozen'

Rouwarrangement in de vorm van een ster: Naam: 'Rode Rozen'. Doorsnee: 50 cm. Gestoken in oase vele rode rozen en aan alle uiteinden en het midden een witte roos. Op een ondergrond van stevig en zwaar kunststof. Indien gewenst kunt u ook voor een andere kleur- of bloemencompostie kiezen maar dan vragen wij u vriendelijk direct te bellen naar Van der Voort: 020 667 3301.

Het uiteindelijke resultaat kan afwijken van foto (vanwege seizoen en het aanbod op de veiling). Wilt u liever direct een goed en concreet advies of informatie bel dan tijdens openingstijden naar 020 667 3301.

Voegt u een rouwlint toe aan het rouwarrangement? Een rouwlint (17,50 euro) bestaat altijd uit twee slips; elk met een lengte van ongeveer een meter. Slip 1 is bedoeld om een boodschap mee te geven aan de overledene, op slip 2 staan de namen van wie het rouwarrangment afkomstig is. Advies: u kunt beide linten bedrukken met tekst … echter kies maximaal 6 woorden per slip.

> De tekst voor een eventueel kaartje voert u in bij het afrekenen. Datzelfde geldt ook voor uw eventuele opmerkingen.

Let op: dit product is op dit moment alleen telefonisch bij ons te bestellen. Bel daarom: 020-6673301 tijdens onze winkelopeningstijden.